Vaste gast zet crowdfunding op voor Cafe ‘T wapen van Moerkapelle

Cafe 't Wapen in Moerkapelle

Moerkapelle – Dat inwoners van Zuidplas hun favorieten restaurant of hun gezellig kroeg missen, mogen duidelijk zijn. Ook in Moerkapelle wordt de horeca hard gemist. De liefde gaat zo ver dat een vaak terugkerende gast van Cafe ’t Wapen van Moerkapelle een Crowdfunding opgezet heeft op gezet. 

”Door de corona maatregelen zijn ze al maanden dicht en missen wij onze gezellige dorpskroeg / eetcafé. Ik kan me zo voorstellen dat het allemaal steeds zwaarder wordt  en we willen natuurlijk niet dat ons dorpscafé waar jong en oud samenkomt straks in de problemen komt. De vaste lasten e.d. gaan natuurlijk gewoon door” vertellen zij op de website.

”Deze lieve vrouw (of haar lieve kinderen) helpen ons best vaak, als is het met het oud papier weg brengen of folderen. Als we het vragen zijn ze er altijd voor ons” reageren de eigenaren geëmotioneerd op sociale media.

Morgenavond wordt zeer waarschijnlijk gemeld dat de Lockdown in Nederland met minimaal drie weken wordt verlengd. Dat betekent dat naast de niet essentiële winkels ook de horeca wederom dicht moeten blijven.