Stem mee voor de naam van de nieuwe sporthal in Waddinxveen

Waddinxveen – Tot en met 17 oktober kon iedereen namen doorgeven voor de nieuwe sporthal op sportpark De Sniep. De jury heeft uit alle ideeën 5 namen gekozen.

Welke naam vindt u het beste, leukste en mooiste voor de nieuwe sporthal? Tot en met 7 november kunt u stemmen op uw favoriet via Waddsup. Geen internet? Geef uw stem dan af in het gemeentehuis op een briefje, waar ook uw eigen naam en telefoonnummer op staan. Stemmers maken kans op 1 van de 2 OPW-bonnen. Stem ook mee!

De jury koos de 5 beste namen

De namen staan op alfabetische volgorde:

  • De Gouwe Dome
  • De Gouwehal
  • De Wadding
  • Het Vogelnest
  • Sport Wadd

De jury bestaat uit wethouder Brigitte Leferink (Sport), wethouder Kirsten Schippers (Maatschappelijk vastgoed) en een lid van het platform Sport, Spel en Bewegen. Iedereen mag 1 keer stemmen op een naam uit de top 5. De naam met de meeste stemmen wint.

Op 11 november maken we de winnende naam bekend

Dan onthullen we het bouwbord met de naam van de nieuwe sporthal. Op Waddsup en de website van de gemeente maken we de winnende naam ook bekend. De bedenker van de winnende naam wint een OPW-bon van € 50,-. Daarnaast delen we nog 2 OPW-bonnen van € 20,- uit aan de stemmers op de winnende naam.

De nieuwe sporthal komt te liggen tussen de kantine van voetbalvereniging ASW en Gouwebad De Sniep

Eind 2021 starten de voorbereidingen. De nieuwe sporthal wordt duurzaam en circulair gebouwd. Dat betekent dat we materialen hergebruiken en dat de onderdelen van de nieuwe sporthal in de toekomst ook hergebruikt kunnen worden. Het is de bedoeling dat de nieuwe sporthal eind 2022 klaar is.