Turf speelt ‘Tim van de Tettertoren’ in november

Foto: Stichting turf

Zevenhuizen – Stichting Musical Turf gaat nog dit jaar de Corona-proof-versie van ‘Tim van de Tettertoren’ spelen! Turf speelt dan in het Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen een aangepaste, verkorte, voorstelling. Dat geeft hen de mogelijkheid om twee voorstellingen achter elkaar te spelen voor een klein publiek.

Je neemt als publiek in de zaal plaats met maximaal 50 mensen op gepaste afstand. Turf speelt  twee voorstellingen op zaterdagavond 31 oktober en twee voorstellingen op zondagmiddag 1 november.

De kaarten zijn vanaf nu te koop, wacht niet met reserveren want er zijn dus maar een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar:  zie Stichting Musical Turf

Stichting Turf is in 2009 gestart om de musicalproductie Turf mogelijk te maken. Deze musicalproductie werd ontwikkeld in het kader van de fusie tussen de gemeenten Zevenhuizen-Moerkapelle, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht naar de gemeente Zuidplas. Sinds de eerste productie ‘Turf de Musical’ in 2009 heeft Turf in de afgelopen jaren al acht musicals gerealiseerd in Zuidplas en wordt ‘Tim van de Tettertoren’ de negende, zie ook Turf producties.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl  

Door Louis Bekker