Nieuw initiatief voor senioren in Zevenhuizen

Zevenhuizen – Ans van Tol wil in samenwerking met Senioren Actief Zuidplas (SAZ) een breicafé starten in het Dorpshuis Swanla in Zevenhuizen. Er is daar genoeg ruimte om de 1,5 meter maatregel aan te kunnen houden.

Bij genoeg deelnemers wordt vanaf september begonnen en dan één keer in de drie weken op een dinsdag.

Ans is op zoek naar enthousiaste mensen die hieraan willen deelnemen, waarbij haak en/of brei ervaring niet noodzakelijk is. Er worden verschillende artikelen gemaakt voor eigen gebruik of voor goede doelen. Deelname is gratis en voor iedereen toegankelijk. Koffie en thee is voor eigen rekening.

Heeft u belangstelling dan kunt u een mail sturen naar breicafezvh@sazuidplas.nl met uw naam, adres en telefoonnummer. En geef daarbij uw voorkeur aan voor de ochtend of de middag. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Ans van Tol via telefoonnummer 06-18088991

Senioren Actief Zuidplas is dé vereniging in de gemeente Zuidplas voor en door senioren. De visie is “het leven van senioren aangenamer te maken”. De vereniging biedt een breed aanbod van recreatieve ontspanning en inspanning via diverse sport- en bewegingsactiviteiten. Daarnaast zetten zij zich in om inwoners te ondersteunen die geen sociaal netwerk hebben waar ze op terug kunnen vallen.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl