Online raadsvergadering start 26 mei

Zuidplas – De eerste online raadsvergadering van de gemeente Zuidplas ging van de week mis. Door vele technische storingen had burgemeester Han Weber de vergadering geschorst en verplaatst naar dinsdag 26 mei.

Morgen zal dus de eerste online raadsvergadering plaats vinden. Raadsvergaderingen van de gemeente Zuidplas zijn openbaar en kunnen door iedereen online worden gevolgd. In de ‘Raadsinformatiesysteem‘ vindt je de uitgebreide agenda en alle vergaderstukken voor de hoorzitting van dinsdag 26 mei.

De regels omtrent het inspreken wijken af van de normale regels gezien de online vorm van vergaderen. Als je wilt  inspreken tijdens deze speciale inspraaksessie, dan je een verzoek tot uiterlijk dinsdag 26 mei 12.00 uur mailen naar griffie@zuidplas.nl.

Dit geldt echter niet voor agendapunt 5 Toegang Sociaal Domein. Voor dit onderwerp was er op woensdag 6 mei een speciale inspraaksessie georganiseerd.

Livestream
Je kan de online raadsvergadering van de gemeente Zuidplas live volgen via internet. Via de link ‘Live vergaderingen volgen‘ open je de livestream.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl