Cadeaukast zoekt sponsoren

Zuidplas – Eén op de negen kinderen leeft in Nederland onder de armoedegrens. Helaas is dit ook in de gemeente Zuidplas niet anders, en zeker in deze economische moeilijke tijd. Je ziet het niet altijd maar ook hier hebben we te maken met gezinnen die het niet breed hebben.

CJG Zuidplas helpt ouders en hun kinderen tussen de 1 – 12 jaar om toch een leuke verjaardag te vieren. Een gezin ontvangt een feestpakket met een traktatie, ballonnen, slingers, een verjaardagstaart via Cupcakes voor Kids en natuurlijk een mooi cadeau. Ouders mogen dit zelf komen uitkiezen. In 2019 hebben 79 kinderen een pakket en cadeau gekregen via de Cadeaukast.

U kunt ons steunen door een geldbedrag over te maken op IBAN rekening: NL94 RABO 0345220102 t.a.v. Stichting Samen Zuidplas o.v.v. de Cadeaukast CJG. (Welzijn Zuidplas is erkend als ANBI stichting, wat betekent dat iedereen belastingvrij geld kan doneren.)

Meer informatie en de mogelijkheden om een gezin aan te melden kunt u vinden op onze website: http://ow.ly/P11D50zPZwH onder de minimaregelingen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl