Nederland veiliger maken, dat is het doel van 2de kamerlid Chris van Dam (CDA)

Foto: Chris van Dam

Zuidplas – Op uitnodiging van CDA Zuidplas komt op dinsdag 7 juli tweede kamerlid Chris van Dam van Den Haag naar de gemeente Zuidplas. Die dag organiseert het CDA Zuidplas een veiligheidsdag in Zuidplas, waarin onder andere Chris van Dam, voormalig politieman en officier van justitie wordt rondgeleid door de dorpen van Zuidplas.

Het CDA stapt op de fiets en gebruikt als vervoersmiddel.de veiligheidsbus, die sinds december 2019 in Zuidplas is aangeschaft. Heeft u vragen over de veiligheid? Over veiligheid in Nieuwerkerk? Politie in Moordrecht? Over de buurtpreventie in Moerkapelle of openbare orde in Zevenhuizen? Of vindt u dat er een locatie is die Chris van Dam echt niet over mag slaan? Vragen en locatie kunnen vooraf gemaild worden aan woordvoerder veiligheid CDA Zuidplas – Benno de Ruiter via b.deruiter@zuidplas.nl

Redactie van Dichtbij het Nieuws heeft al een paar vragen: Chris van Dam komt luisteren naar vragen over veiligheid die in Zuidplas spelen, maar wat brengt hij mee naar Zuidplas? Wat is de meerwaarde van zijn komst voor Zuidplas (Veiligheid is in verhouding hier kleinschalig t.o.v. grote steden). Wat kan Chris van Dam vanuit Den Haag betekenen voor Zuidplas, wat het CDA Zuidplas hier niet kan? En gelezen in zijn biografie: “Zonder fatsoenlijke society geen law and order”, leg dat eens uit.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl