Hoera, het buitenbad ‘Polderbad’ gaat vanaf 18 juli open!

Foto: Sportstichting Zuidplas

Zuidplas – Het buitenbad van het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat op zaterdag 18 juli, op de eerste dag van de schoolvakanties weer open voor het publiek en vooral voor de jeugd. 

Met de warme zomervakantie in het vooruitzicht en toch veel mensen die dit jaar vakantie in eigen land houden, is er in samenwerking met Gemeente Zuidplas besloten om het buitenbad te gaan openen. Alle plannen liggen klaar en zijn goedgekeurd. Dit om de juiste veiligheid te waarborgen tijdens deze coronacrisis.

Let op: Vanwege de corona maatregelen gaat het Polderbad met tijdsloten werken voor de verschillende doelgroepen en dient er vooraf gereserveerd te worden om toegang te krijgen.

De voorwaarden voor het reserveren en info over de exacte openingstijden volgen nog

Hou daarvoor de website van Sportstichting Zuidplas goed in de gaten.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de zwemmers weer te verwelkomen in het binnen- en buitenbad van Sportstichting Zuidplas. Er zijn aanpassingen gedaan in de machinekamer en de juiste chloorwaardes zijn bereikt om het publiek te mogen ontvangen!

Sportstichting Zuidplas zorgt voor buitenvermaak en verkoeling tijdens de komende zomervakantie in Nieuwerkerk aan den IJssel, wèl anders dan in de vorige jaren.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl