Geëmotioneerde Leontien van Moorsel ontvangt cheque van €43.000

v.l.n.r.: Dirk de Leijer, CEO Inventum – Leontien van Moorsel – Manon Veldkamp, Marketing Manager Inventum

Zuidplas – Tweeëntwintig graden, zon en enthousiaste deelnemers: de perfecte combinatie voor een mooie fietstocht door het Groene Hart. Afgelopen donderdag 17 september ging Inventum met hun relaties en klanten fietsen voor het Leontienhuis. Samen fietsen, onze samenwerking vieren en iets goeds doen voor een ander, daar ging het om.

Samen strijden
”Het begon allemaal een paar maanden geleden: de wens om iets te organiseren voor onze klanten en relaties. Ons idee? Een fietstocht voor relaties en klanten om de samenwerking te vieren en elkaar beter te leren kennen. Maar ook iets goeds doen voor een ander” aldus een woordvoerder van iventum. Hierdoor ontstond de Leontien Charity Ride powered by Inventum.

Fantastisch bedrag
Samen met relaties en klanten hebben wzij geld opgehaald voor het Leontienhuis. ”We kunnen zeggen dat iedereen goed zijn best heeft gedaan. Want er is een schitterend bedrag opgehaald”.

Tijdens het welkomstwoord overhandigde Dirk de Leijer, CEO van Inventum, de cheque van €43.000 aan Leontien van Moorsel. “Met dit bedrag kunnen we heel veel mensen helpen. Echt fantastisch!”, vertelt Leontien van Moorsel zichtbaar geëmotioneerd. Het was niet alleen Leontien van Moorsel die geëmotioneerd was. Als je de tuin van het Leontienhuis rond keek, zag je meerdere mensen met tranen in hun ogen staan.

Elkaar uit de wind houden
Toen was het tijd om te gaan fietsen. Eerst een startfoto en daarna gingen we op pad. Je merkte meteen de teamspirit: iedereen wisselde van positie en hield elkaar uit de wind. En dat is nou precies wat het Leontienhuis ook doet, elkaar uit de wind houden en helpen. Mooi om te zien dat dit motto door iedereen meteen werd omarmd.

2021: fietsen voor het Leontienhuis
Na een route van 60 of 90 kilometer arriveerden iedereen ze weer bij het Leontienhuis. De een heeft het iets zwaarder gehad dan de ander, maar iedereen was het over een ding eens: volgend jaar fietsen we weer mee. Want, zo stelde Dirk de Leijer CEO Inventum “volgend jaar gaan we weer fietsen voor het Leontienhuis. De Leontien Charity Ride heeft niet alleen ervoor gezorgd dat het Leontienhuis met het opgehaalde bedrag veel mensen kan (blijven) helpen maar ook een saamhorigheid in onze branche. Door te fietsen, komen wij met elkaar in contact en helpen wij elkaar verder. We houden elkaar uit de wind. En dat blijven we doen.”

Bekijk hier een impressie van de dag.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl