Must see: ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ op YouTube

Foto: Vele gezichtenvandezevenhuizerplas.nl

Regio – De film de ‘Vele gezichten van de Zevenhuizerplas’ is tijdelijk op het YouTube kanaal van het Wildlife Film Festival Rotterdam te zien. Tijdens de coronacrisis wordt de fraaie onderwater-film over de Zevenhuizerplas aangeboden en het YouTube kanaal van WFFR zegt over de film:

Een snoek neemt je gedurende vier jaargetijden mee op verkenningstocht door de Zevenhuizerplas in Nederlands eerste onderwaterdocumentaire. In de jaren ’70 werd de Zevenhuizerplas gegraven om zand te winnen. Door het diep uitgraven ontstond een weelderig onderwaterlandschap waarin flora en fauna een gevarieerde biodiversiteit vormen.

 

Voor meer info over WFFR zie link  

Vanwege de beperkte capaciteit in de bioscoop zijn de natuurfilms dit jaar ook online te bekijken. Het online gedeelte van WFFR zal op dezelfde dagen plaatsvinden als het festival in de bioscoop: van dinsdag 27 oktober tot en met zondag 1 november 2020.

Voor mensen die niet kunnen wachten heeft WFFR dit jaar de WFFR Preview Tour in het leven geroepen, waarbij vanaf zondag 6 september elke zondag een film uit  het komende programma wordt aangeboden voor thuis. Bekijk hier het programma tot nu toe

Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) zet ieder jaar eind oktober een hoogwaardig programma neer waarbij de nieuwste natuurfilms van over de hele wereld worden vertoond in hartje Rotterdam (Cinerama).

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl