Derde Online FIFA20 toernooi terublik

Zuidplas – Jongerenwerker Rick Gort organiseerde op Zaterdag 27 juni een online FIFA toernooi waar de jeugd het tegen elkaar opnam vanuit huis. Door de maatregelen die zijn genomen vanwege corona zet Jongerencentrum ’t Blok in op online activiteiten. De deelnemers waren ingedeeld in een poule waar ze vijf wedstrijden tegen elkaar speelden. Bij de eerste wedstrijden zag je dat er nog wat ingespeeld moest worden. Naar mate het toernooi vorderde vlogen de goals om je oren! Er werd natuurlijk gecommuniceerd via whatsapp wat leidde tot leuke reacties onderling; “Hij is echt een hacker” , “jij kreeg wel heel makkelijk een pingel toegekend” of “de internetverbinding vloog er weer uit”

Tijdens de halve finales waren er spannende potjes tussen Mart, Thijs, Robin en Mitchel. Je hebt te maken met het internet en dat doet het niet altijd even goed. Een halve finale werd meerdere keren gespeeld om een finaleplaats te bemachtigen. De beslissing viel in de derde wedstrijd door een golden goal. Uiteindelijk gingen Mart Bakker en Mitchel van Dam naar de finale, waar ze streden om de eer en een cadeaubon van €10,-

Mitchell van Dam trok aan het langste eind en won met 2-1. Binnenkort staat Jongerenwerker Rick Gort op zijn stoep met de prijs!

Al met al was het een geslaagde, sportieve avond en voor herhaling vatbaar! “Citaat: Volgende week doe ik zeker mee met het FIFA Ultimate Team toernooi” aldus een deelnemer.

Voor meer informatie en (online) activiteiten kun jij kijken op het Instagram account @jongerencentrum_t_blok

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl