Choreograaf Gerard Mosterd te gast bij Beautycase op Dichtbij

Zuidplas – Om de week op de zaterdag schuiven bekend visagist, hairstylist en docent Roberto Drescia en Joop Gard Passchier aan in de studio van Dichtbij. Zij presenteren hun eigen programma Beautycase waar in alle roddels, beauty dingetjes maar ook muzikaal goed aan bod komen.

Door hun grote netwerk schuiven regelmatig bekend Nederland aan. Vanwege die vervelende virus worden alle interviews nu telefonisch gedaan.

Zo ook vandaag, wanneer bekend choreograaf Gerard Mosterd te gast is. In 1996 startte Gerard Mosterd met het maken van onafhankelijke, alternatieve dansvoorstellingen in Melkweg in Amsterdam. Vanaf 2002 reisden zijn producties jaarlijks langs theaters en festivals in Zuidoost-Azië en in het bijzonder in Indonesië. Tot nu toe realiseerde hij meer dan veertig dansvoorstellingen waarvan er verschillende uitgebreid door Azië en Nederland toerden. Regelmatig werkt hij samen met invloedrijke, Indonesische podiumkunstenaars, waaronder Boy G. Sakti, Martinus Miroto, Eko Supriyanto, Sri Qadariatin, Rudy Wowor en Didik Nini Thowok.

Kijk of luister vanaf 11.00 uur mee via 106.9 FM, DAB+ of deze site.