2500 orchideeën voor ouderen in Zuidplas

Maak ouderen in de coronatijd blij met een plantje in Zuidplas, Welzijn Zuidplas zoekt hiervoor 250 chauffeurs om elk 10 plantjes persoonlijk te brengen naar ouderen (75+) in Zuidplas.

Een plantje als blijk van medeleven en om te laten weten dat niemand er alleen voor staat. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Zuidplas, Rabobank Hollandse IJssel en Lionsclub Nieuwerkerk aan den IJssel.
Ben je in het bezit van een auto en wil je aan dit mooie initiatief meedoen in de maand juni ga dan naar volgende link WelzijnZuidplas en geef je op. Voor het ophalen en brengen van de plantjes lees je hier hoe dat (met in achtneming van de RIVM regels) is georganiseerd.

De plantjes bezorg je dan tussen 19 en 26 juni, tussen 9:00 en 18:00 uur
En dan is het leuk leuk als je een persoonlijk praatje maakt en vraagt of er hulp nodig is, zoals hulp bij boodschappen, een belletje voor een luisterend oor of een andere vraag. Je kunt daarbij verwijzen naar de enveloppe van Welzijn Zuidplas die je samen met de orchidee afgeeft, hierin staan contactgegevens van Welzijn Zuidplas.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl