VVD en CDA Zuidplas dienen vragen in over de herontwikkeling Posthuis 

Moordrecht – Reeds meerdere malen hebben de fracties van VVD en CDA het college van B&W bevraagd over de voortslepende situatie van het Posthuis. De inwonersbijeenkomst van 5 maart  is inmiddels ruim 3 maanden geleden. Het lijkt erop dat de huidige stand van zaken niet veel veranderd is ten opzichte van toen.

Antheos Projectontwikkeling II, de eigenaar van het Posthuis, heeft op ambtelijk niveau de eerste schetsontwerpen gepresenteerd op 17 januari. Tot op heden is er nog geen sprake van een officieel ingediende aanvraag voor een omgevingsvergunning door de projectontwikkelaar.

N.a.v. de inwonersbijeenkomst is er een aanvullende inspectie uitgevoerd door de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH). Van het garagedak waren stukken afgewaaid en de eigenaar is aangeschreven dit op te lossen.

De fracties van VVD en CDA willen voortgang in dit proces met zicht op een daadwerkelijke herontwikkeling. Het is een langslepend dossier waarbij het voor de direct omwonenden, het aanzien van de Dorpsstraat en voor het dorp Moordrecht van belang is dat er zicht komt op een definitieve oplossing.

Klik hier voor de schrijftelijke vragen die de partijen hebben ingediend.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl