V.V. Moordrecht zoekt nieuwe Jeugdcoördinator (m/v)

Moordrecht – Jeugd-coördinator en trainer van V.V.Moordrecht (VVM) Nardo Souisa heeft na zeven jaar aangegeven om na dit seizoen te stoppen met zijn activiteiten bij VVM.

Toenemende werkzaamheden, en omdat hij daarnaast ook meer tijd aan zijn gezin wil geven hebben hem tot dit besluit doen komen.

Wegens het vertrek van Nardo is VVM op zoek naar een enthousiaste jeugdcoördinator (m/v) voor de JO11-leeftijdscategorie (3 teams) én een jeugdcoördinator voor de JO13- leeftijdscategorie (2 teams). Vind jij het leuk om een spin in het web te zijn tussen trainers, leiders, ouders en natuurlijk de spelers en speelsters van een specifieke leeftijdsgroep? En wil je daarnaast je steentje bijdragen aan de positieve ontwikkeling die we binnen de jeugd van VVM doormaken? Dan is VVM zeker op zoek naar jou! Als jeugd-coördinator werk je nauw samen met de Technisch Jeugd-coördinator (TJC) van de Onderbouw, en maak je onderdeel uit van een team van 6 (jeugd-) coördinatoren, die allemaal uitkijken naar jouw komst. Wat je toekomstige teamleden allemaal gemeen hebben, is dat ze een groot hart hebben voor VVM en vooral voor de verdere ontwikkeling van de jeugdafdeling.

Nardo is in 2013 als vrijwilliger begonnen bij VVM en heeft in de afgelopen jaren diverse rollen op zich genomen. Zoals is hij o.a. coördinator van de meisjes geweest, en is hij dit seizoen als jeugd-coördinator het 1ste aanspreekpunt voor trainers, spelers en ouders van de JO11 en JO13. Ook binnen het team van jeugd-coördinatoren heeft hij een forse bijdrage geleverd. Het mag duidelijk zijn dat het vertrek van Nardo een grote aderlating voor VVM is.

Voor meer info zie link  

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl