Hoofdtrainer Martijn Peters verlaat v.v. Moerkapelle na dit seizoen

Moerkapelle – Martijn Peters is bijna drie seizoenen hoofdtrainer van de A-selectie van v.v. Moerkapelle en hij gaat na dit derde seizoen een nieuwe uitdaging aan als hoofdtrainer bij de buurvereniging van v.v. Moerkapelle, namelijk Be-Fair in Waddinxveen, de club waarbij hij jarenlang actief was als voetballer en trainer. 

Peters kwam in 2018 bij v.v. Moerkapelle, nadat hij trainde bij SBV Excelsior en daarvoor heeft hij het tweede elftal van Be-Fair getraind. Nu na bijna drie jaar als hoofdtrainer bij v.v. Moerkapelle actief geweest te zijn kan hij terugkijken op een succesvol tweede seizoen. Want toen Peters kwam, stond Moerkapelle er een stuk slechter voor en bevond zich onderaan in de vierde klasse. Peters zorgde in de eerste anderhalf jaar voor een jong elftal, dat behalve geleerd had goed te verdedigen, ook goed kon aanvallen in het voetbalseizoen 2019/2020 en het team steeg naar de bovenste regionen van de 4de klasse. De laatste twee seizoenen van Peters bij Moerkapelle zijn beïnvloed door de corona pandemie, waardoor het voetbal een aantal keren is stilgelegd.

De Technische commissie van v.v. Moerkapelle gaat in samenwerking met het bestuur binnenkort op zoek gaat naar de juiste invulling van de nu ontstane vacature.

Door Louis Bekker