Schrijver Marlen Visser signeert bij Primera op de Markt in Gouda

Gouda – Het nieuwe boek van schrijver Marlen Visser wordt gezien als de thriller van deze zomer. Het boek ‘Noodlot’ speelt zich toevallig ook af in Zuidplas en Gouda. Morgen van 11.00 tot 13.00 uur signeert Visser haar boeken voor de klanten van Primera op de Markt.

De spannende thriller speelt zich af in het slaperige dorpje Vierschoten waarbij een Postcodeloterij-hoofdprijs op zijn enige postcode valt.  Journalist Evy Benders ziet er meteen een prachtig artikel in en ze besluit een paar dagen bij haar oom, een Vierschotenaar, te gaan logeren.
Tijdens haar gesprekken met de winnaars en verliezers ontdekt ze al snel dat de verhoudingen binnen het dorp op scherp zijn komen te staan. Maar gaandeweg blijkt ook dat dat alles te maken heeft met een traumatische gebeurtenis die zich enkele jaren eerder in het dorp heeft afgespeeld en waarover nog steeds krampachtig wordt gezwegen. Manuel lijkt wel openlijk te willen spreken over wat er destijds met de veertienjarige Linsey is gebeurd, maar is de getuigenis van deze getroebleerde jongen betrouwbaar? En was de wereldvreemde Benjamin, die destijds is opgepakt, wel de werkelijke dader?
Binnen enkele dagen sluiten de opeenvolgende gebeurtenissen zich als een net om Evy heen en lijkt er geen ontsnappen meer mogelijk.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl