Nieuw seizoen en gratis proeflessen bij het Jeugdtheaterhuis

Gouda – Nu de vakantie erop zit is het tijd voor andere leuke dingen! Zoals de Theater- en Musicallessen van het Jeugdtheaterhuis in Cultuurhuis Garenspinnerij in Gouda. In oktober starten de eerste lessen en daar kun je je nu voor inschrijven. Eerst een keer kennis maken? Dat kan tijdens de gratis proeflessen. 

Al meer dan 25 jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van toneelspelen, zingen en dansen houden, maar ook voor hen die net even dat beetje meer zelfvertrouwen nodig hebben en nieuwe vrienden willen maken.

Dat het Jeugdtheaterhuis ook een broedplaats is voor jong talent, hebben de afgelopen 25 jaar wel uitgewezen. Oud-leerlingen als Sigrid ten Napel, Hanna van Vliet, Robert de Hoog, Maaike Ouboter en Ronnie Flex zien we met enige regelmaat terug op het witte doek, toneel of op menig muziekfestival.

Heb jij zin om alles te leren over musical, toneel te spelen of om theater te maken? Dan kun je bij het Jeugdtheaterhuis in Gouda terecht. Er is een uitgebreid aanbod voor iedereen van 4 tot 21 jaar! Ben je nieuwsgierig? Kom dan een keer proefdraaien! Of schrijf je meteen in voor de lessen! Uiteraard doet het Jeugdtheaterhuis er alles aan om de lessen coronaproof te maken zodat ieders veiligheid gegarandeerd is.

Gratis proeflessen op zaterdag 12 september
Om een idee te krijgen wat een les van het Jeugdtheaterhuis precies inhoudt, kun je zaterdag 12 september meedoen met een gratis proefles tijdens de open dag van Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34 in Gouda. Het programma voor de proeflessen ziet er als volgt uit:

14.15 – 14.45 uur >> Musical-Theater 4-6 jaar

14.00 – 14.45 uur >> Theater 7-12 jaar

15.00 – 15.45 uur >> Musical 7-12 jaar

15.15 – 16.00 uur >> ActeerLAB 12+

Aanmelden voor de proeflessen kan via www.jeugdtheaterhuis.nl.
Meteen aanmelden voor het nieuwe lesseizoen kan daar ook.

Over het Jeugdtheaterhuis
Het Jeugdtheaterhuis stimuleert kinderen en jongeren om theater tot een zinvol deel van hun leven te maken, door het geven van lessen, het maken van voorstellingen en het ontwikkelen en organiseren van kunst educatieve projecten. Het Jeugdtheaterhuis geeft lessen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpenerwaard, Leiden en Maassluis. Er is een lesaanbod voor kinderen en jongeren van 4 tot 21 jaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl