Twee nieuwe programma’s bij Radio Capelle

Capelle – Radio Capelle, de lokale omroep van Capelle aan den IJssel start na de zomervakantie met twee nieuwe programma’s. Vanaf 1 september start iedere dinsdag tussen 22:00 – 23:00 het programma Bang Your Radio. Op woensdagavond tussen 20:00 – 21:00 hoor je de mooiste portretten in Vertel ‘s.

Bang Your Radio is van oorsprong een programma van Omroep Zuidplas, welke na het wegvallen van de zendmachtiging van Omroep Zuidplas sinds april niet meer te beluisteren was. De huidige lokale omroep van Zuidplas is nu Dichtbij 106.9FM.

Het programma is vanaf aanstaande dinsdag weer te beluisteren bij , maar dan bij de collega’s uit Capelle aan en IJssel, Radio Capelle. In Bang Your Radio is veel aandacht voor harde muziek (rock, punk, hardcore punk en metal) en de lokale alternatieve scene rondom nieuwe releases, festivals en shows.

Daarnaast start op woensdag 2 september het programma Vertel ‘s. Vele inspirerende, humoristische of ontroerende vertellingen liggen verscholen achter de Capelse voordeuren. Vertel ’s is hét platform voor alle Capellenaren om hun verhaal te delen met de wereld. Het programma biedt troost maar ook inspiratie en verbondenheid. In de eerste aflevering: Sjors Los van Belangengroep Gehandicapten Capelle aan den IJssel.

Radio Capelle is te beluisteren via 105.3FM in de ether, via de digitale kabel en online via radiocapelle.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl