Gouds Montmartre vanaf morgen weer op de Markt

Gouda – Vanaf morgen kunnen Gouwenaars weer rondlopen op de Markt tijdens de Goudse Montmartre. Sinds het coronavirus kon het evenement (net als de Gouda Kaasmarkt) nog niet plaats vinden. Daar heeft de gemeente Gouda vorige week verandering in gebracht. ”Yes!!! We kunnen we struinen op Mont Martre!!! Dank je wel iedereen van het Huis van de Stad, voor het mogelijk maken van deze belangrijke gezellige markt!! Tot de 15de!! Namens de ondernemers van de Binnenstad!” wordt er geroepen op de Facebookpagina van binnenstad Gouda.

De Goudse Montmartre begint vanaf 09.00 uur tot 16.30 uur. Het weer werkt voorlopig wel mee. Ondanks de regen van vandaag zal er morgen de zon schijnen met plaatselijke bewolking. Het wordt maxima 19 graden. De Goudse Montmartre wordt gehouden tot en met 9 september van dit jaar.

Gouds Montmatre
Op het Marktplein van Gouda, rondom het eeuwenoude Goudse Stadhuis, wordt er elke woensdag een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Bijzondere, zeldzame voorwerpen uit ‘grootmoeders tijd’ en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis, u vindt het in hartje Gouda! Het wemelt bij het Gouds Montmartre dan ook van de spullen van vroeger. Antiek, curiosa, oude boeken, prenten, platen, postzegels, beschuitbussen en verzamelobjecten; het is te veel om op te noemen. Je kunt het in Gouda vinden mits je goed snuffelt en struint tussen de kramen.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl