Feest Gouda750 naar april-september 2022

Gouda viert in 2022 dat het 750 jaar geleden stadsrechten heeft gekregen. De feestperiode voor onze verjaardag duurt 6 maanden, vanaf de opening in april t/m de sluiting in september 2022. Een aantal evenementen heeft een speciale Gouda750 editie in de aanloopperiode vanaf het laatste kwartaal 2021. Als gevolg van de coronacrisis is deze nieuwe tijdlijn vastgesteld na overleg met organisatoren in de stad.

Vanaf 1 oktober is het weer mogelijk een projectidee in te dienen bij Fonds Gouda750. De toekenning van bijdragen aan de positief beoordeelde plannen uit de eerste aanvraagronde worden op korte termijn afgehandeld.

Spreekuur met programmateam
Heb je ook een idee voor Gouda750, laat het weten aan het programmateam. In Huis Gouda750 aan de Jeruzalemstraat wordt gewerkt aan het feest. Vanaf 1 oktober is er elke donderdagmiddag een spreekuur van 15-17 uur. Aanmelden is nodig en kun je doen door een mail te sturen aan info@gouda750.nl.

Geef Gouda door!
Het feestjaar is voor iedereen, jong en oud, groot en klein, Gouwenaar en bezoeker. Samen vieren we Gouda750. Gouda750 inspireert inwoners, bedrijven en instellingen om de stad mooier en leuker te maken. Meer informatie, waaronder ook de aanvraagprocedure bij Fonds Gouda750, is te vinden op www.gouda750.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl