De Goudse Schouwburg gaat bijna weer open

Gouda –  De Goudse Schouwburg wil vanaf woensdag 1 juli de deuren weer gaan openen voor gasten.  Deze maand zijn er in de grote zaal voornamelijk theatervoorstellingen te zien die oorspronkelijk gepland stonden voor de kleine zaal. In de kleine zaal komt nieuwe programmering. Theaterbezoekers kunnen zich laten verrassen door ander aanbod in een andere setting. Zo zijn er toneel-op-toneel voorstellingen en voorstellingen in café of club setting. De schouwburg kan maximaal honderd gasten ontvangen per zaal. Er worden speciale horecapakketten samengesteld die de gasten kunnen meenemen naar de zalen.

Voor de heropening zijn plannen gemaakt die voldoen aan de richtlijnen van de RIVM en die in lijn zijn met de protocollen van de NVBF, VSCD en KHN. Zo wordt alles op alles gezet om bezoekers op een veilige manier te ontvangen.

Ondanks dat De Goudse Schouwburg enthousiast is over de heropening, biedt het nog geen vooruitzichten voor een verbetering van de financiële positie. De aangepaste programmering is er in eerste instantie op gericht om de mogelijkheden te ontdekken binnen de 1,5 meter samenleving en om in contact te blijven met de bezoekers.

Lees hier het artikel ‘Goudse Schouwburg failliet zonder eigen inkomsten: klopt dat?’ terug.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl