De Sinterklaas Wensmachine in Waddinxveen

Waddinxveen – Heb jij een bijzondere, gekke of leuke wens? Dan kan je tot en met zondag 5 december 2021 de magische wensmachine van Sinterklaas vinden op het plein bij Winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen.

Lever jouw wensbrief in, druk op de rode knop en misschien wordt deze binnenkort wel in vervulling gebracht door Sinterklaas. Je kunt bij alle winkels in het centrum een wensbrief ophalen om in te vullen.

1 op de 9 kinderen in Nederland leeft onder de armoedegrens. Het is daarom niet altijd vanzelfsprekend dat er voor ieder kind een feest is op zijn/haar verjaardag of dat er Sinterklaas gevierd kan worden. Thuis is er geen geld voor een kinderfeestje of op school kan er niet getrakteerd worden. Soms wordt een kind daarom niet zelf meer uitgenodigd voor een feestje van een ander kind.

De Cadeaukast maakt het vieren van een kinderfeest weer mogelijk. In de feestkist zit een traktatie, ballonnen, slingers, een verjaardagstaart en natuurlijk een mooi cadeau. Ouders mogen dit zelf komen uitkiezen. De Cadeaukast wordt mogelijk gemaakt door Wadwijzer in samenwerking met lokale partners.

De Cadeaukast is bedoeld voor kinderen tussen 1 en 12 jaar in gezinnen met weinig geld. Dit zijn gezinnen die moeten rondkomen van het sociaal minimum tot 120% daarboven. Ook gezinnen die in de schuldhulpverlening zitten komen in aanmerking voor de Cadeaukast.

De Cadeaukast kan alleen bestaan met ondersteuning door donaties en giften. Wil jij ook helpen om een kind uit Waddinxveen een onvergetelijke verjaardag te geven? Doneer vandaag een bijdrage!