V.V. Groeneweg: Trainers van de F-teams gaan stoppen

Zevenhuizen – Ike de Graaff en Henk Verhoeve. zijn al 18 jaar samen de trainers van de ‘F’jes’ in de jeugdcompetitie. Beiden zijn een begrip bij V.V. Groeneweg, want hun geschiedenis bij de club gaat langer terug. Na al die jaren actief te zijn geweest bij de V.V. Groeneweg nemen Ike en Henk afscheid. Mede vanwege Corona en de bijbehorende risico’s hebben ze besloten om na 18 jaar te stoppen met trainen. Wanneer dat mogelijk is volgt natuurlijk nog een officieel afscheid door de club.

Wie zijn Ike en Henk?
Ike de Graaff is sinds zijn negentiende jaar lid bij Groeneweg en was ook toen al trainer van de pupillen. Toen met maar één team, nu zijn dat de JO9 en de JO7, met 7 of 8 teams. Als actieve speler is Ike keeper geweest. Daarnaast heeft hij ook de scheidsrechterfluit gehanteerd en klom hij op tot in de hoofdklasse met een paar wedstrijden in de betaalde jeugd. Niet alleen voetbal maar ook schaatsen op de lange afstand was een fanatieke hobby van hem. 20 jaar lang heeft hij meegedaan in Oostenrijk met de ‘Alternatieve Elfstedentocht’.

Henk Verhoeve. heeft naast voetbal een andere hobby’s in de paardensport (harddraverij) en skiën. Hij heeft gevoetbald bij SVB Excelsior en traint al 20 jaar de jeugdteams de ‘F’jes’, waarvan 18 jaar samen met Ike de Graaff.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl