Burgemeester sluit Andaluce en woning aan Gasthuispolderweg in Gouda

Gouda – Burgemeester Pieter Verhoeve heeft gisteren een woning aan de Gasthuispolderweg gesloten voor een periode van drie maanden. Ook is hij overgegaan tot sluiting van shishalounge Andaluce en bovengelegen woning aan de Nieuwehaven met ingang van vandaag ook voor de duur van drie maanden. In beide gevallen bestaat de mogelijkheid om deze periode te verlengen.

Burgemeester Pieter Verhoeve: “Door verkregen informatie van de politie en uit veiligheidsoogpunt heb ik besloten om het advies over te nemen en zowel de woning als de shishalounge met bovengelegen woning te sluiten. Er is een gegronde reden te veronderstellen dat deze in verband staan met criminele activiteiten. Het betreft hier een lopend opsporingsonderzoek waarbij er ook een vermoedelijk verband is met de woningsluiting in Waddinxveen op 10 juni.“

Betreden woning en shishalounge verboden
De ramen en deuren van de woning en shishalounge en bovengelegen woning zijn afgesloten en ze zijn verzegeld. Het is verboden om de woning, shisalounge en bovengelegen woning te betreden en het verbreken van de zegel is strafbaar.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl