Onderzoek naar kinderen en digitale mogelijkheden

Zuidplas – Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van Zevenhuizen zoekt ouders met kinderen tussen de 0 en 12 jaar, die tussen nu en maart 2021 mee willen doen aan een onderzoek dat TNO samen met de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van Zevenhuizen uitvoert.

Wil jij meer digitale mogelijkheden om de ontwikkeling van je kind bij te houden? En wil je digitaal tips ontvangen die aangepast zijn aan de ontwikkeling van jouw kind? Dan is nu het juiste mee moment om mee te doen.

Het onderzoek houdt in dat je toegang krijgt tot ‘Online Zorgplan’. Dat is een digitaal platform waar je gegevens kunt noteren over lengte en gewicht van je kind. Ook vind je er de gegevens die de Jeugdgezondheidszorg hierover heeft bijgehouden van jouw kind. Het digitale platform combineert alle gegevens van jou en de Jeugdgezondheidszorg. Zo krijg je adviezen die speciaal zijn afgestemd op jouw kind. Ook kun je in Online Zorgplan advies vinden over het slapen van je kind.

En als je daarna nog vragen hebt, kun je via het platform contact zoeken met je JGZ-zorgverlener.

Tijdens het onderzoek krijg je 3 keer een e-mail met een aantal vragen van TNO. Zo wordt duidelijk: wat vind jij van deze digitale manier van werken? Hiermee help je de Jeugdgezondheidszorg om haar digitale mogelijkheden op een goede manier uit te breiden. Je antwoorden naar TNO worden anoniem behandeld.
Voor je hulp aan het onderzoek krijg je een attentie van 15 euro. 

Wil je meer weten of meedoen?
Neem contact op met het Centrum voor Jeugd en Gezin via telefoonnummer 088 254 23 84 en vraag naar Jeugdgezondheidszorg van CJG Zevenhuizen.

Door Louis Bekker