Wethouder Schuurman steekt onderneemster Yvonne Kervezee hart onder de riem

Nieuwerkerk – Sinds het COVID-virus Nederland is binnengekomen in februari 2020, er verschillende variaties zijn bijgekomen sinds eind 2020/begin 2021 en de regering in Nederland de samenkomstregels steeds meer heeft aanscherpt, hebben steeds meer ondernemers, groot en klein, het erg moeilijk om hun hoofd boven water te houden.

Onderneemster Yvonne Kervezee van De TraktatieWorkshop uit Nieuwerkerk aan den IJssel is een van de vele kleine ondernemers in ons land die het moeilijk hebben. Workshops mogen niet meer LIVE georganiseerd worden, evenementen worden niet meer georganiseerd waardoor aankleding van een zaal voor bijvoorbeeld een bruiloft niet kan, kinderfeestjes gaan niet meer door waardoor creatieve en culinaire traktaties maken momenteel niet aan de orde is. Veel dingen liggen stil.

Gezien Yvonne Kervezee beschikt over veel creativiteit, heeft ze online creatieve-lessen bedacht zodat kinderen toch bezig blijven. Om de eigenaresse van De TraktatieWorkshop toch een hart onder de riem te steken, is wethouder Jan Willem Schuurman van de Gemeente Zuidplas op vrijdag 15 januari bij haar langs geweest om met haar in gesprek te gaan. Yvonne Kervezee heeft met veel overgave verteld hoe het nu met haar gaat sinds het COVID-virus, wat ze van de maatregelen vindt en welke acties ze heeft ondernomen als onderneemsters om overeind te blijven. De TraktatieWorkshop biedt o.a. productontwikkeling, eventontwikkeling, tijdsbesparend plannen, creatieve workshops en luxe verpakkingen voor geschenken.

De TraktatieWorkshop bestaat in september 2021 alweer 10 jaar! Check ook eens haar webshop via www.traktatieworkshop.nl