Deelname aan Tevredenheidsonderzoek 2020 Zonnepark Zuidplas

Vanaf 18 januari 2021 kunnen omwonenden van het Zonnepark Zuidplas aan de Bredeweg in Zevenhuizen weer meedoen aan het Tevredenheidsonderzoek 2020. Dit onderzoek wordt jaarlijks uitgevoerd in de postcodegebieden rondom het zonnepark. Het doel van het tevredenheidsonderzoek is om een beter beeld te krijgen van de effecten van dit zonnepark op de omwonenden, de buurt, en de bredere omgeving.  

Het vorige Tevredenheidsonderzoek 2019 is uitgevoerd tijdens de aanlegfase van het zonnepark. Inmiddels is de bouw afgerond en levert het park energie aan het elektriciteitsnet. De vragen zijn daarom iets aangepast om op deze nieuwe situatie in te spelen. Het huidige onderzoek gaat over de ervaringen in het afgelopen jaar, 2020.

Omwonenden van het Zonnepark kunnen het Tevredenheidsonderzoek 2020 vinden op de website van Zonnepark Zuidplas, via http://zonnepark-zuidplas.nl. Op deze website is tevens informatie te vinden over het zonnepark en de opwek.

In 2017 startte Kronos Solar in nauwe samenwerking met de gemeente Zuidplas en de provincie Zuid-Holland met de voorbereidingen voor Zonnepark Zuidplas. Het park ligt aan de Bredeweg 187 te Zevenhuizen.