Terugblik op Fifa online toernooi in Jongerencentrum ’t Blok

Nieuwerkerk – Jongerenwerker Rick Gort organiseerde op vrijdag 22 mei een online FIFA toernooi waar de jeugd het tegen elkaar opnam vanuit huis. Door de maatregelen die zijn genomen vanwege corona zet Jongerencentrum ’t Blok in op online activiteiten. De deelnemers waren ingedeeld in twee poules waar ze vier wedstrijden tegen elkaar speelden. Bij de eerste wedstrijden zag je dat er nog wat ingespeeld moest worden. Naar mate het toernooi vorderde vlogen de goals om je oren!

Tijdens de knock-out fase waren er spannende potjes en gingen er vier deelnemers door naar de halve finales. Omdat er geen face2face contact was werd er vooral gecommuniceerd via whatsapp. Dit leidde soms tot erg leuke reacties onderling. “hoe oud ben jij eigenlijk”  of  “jij speelt dit iedere dag” .

In de finale gingen Thijn en Sebastiaan de strijd met elkaar aan. Beide spelers kozen Frankrijk als team en was het een spannende wedstrijd, uiteindelijk trok Sebastiaan Harmsen aan het langste eind en won met 3-1. Hij ontving een cadeaubon en een bos bloemen die hij aan iemand kan geven die hem aan het hart gaat(zie foto hieronder).

Al met al was het een geslaagde, sportieve avond en voor herhaling vatbaar! “Citaat: Wanneer is het volgende toernooi weer?” aldus een aantal deelnemers.

Voor meer informatie en (online) activiteiten kun jij kijken op het Instagram account jongerencentrum_t_blok

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl