Dichtbij het Nieuws gelanceerd

Laatste update: 30-05-2020

Zuidplas – Vandaag is Dichtbij het Nieuws officieel van start gegaan. Dichtbij het Nieuws is de website van de nieuwe lokale mediavoorziening van Zuidplas. Hier zullen wij al het nieuws verslaan van Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen, Moerkapelle, en Moordrecht. Daarnaast vind je ook nieuws uit de regio om Zuidplas.

De radiotak van Dichtbij het Nieuws, DichtbijFM, is nog niet in de lucht. We werken nog aan de bouw van het radiostation. Tot die tijd kan men wel luisteren naar GoudaFM die met een videoplayer naast het nieuws staat. Bij GoudaFM wordt dagelijks aandacht besteed aan het nieuws uit Zuidplas.

De Stichting Gouda Media ontving op 14 april de aanwijzing van het Commissariaat voor de Media (CvdM) voor de lokale media voorziening van de gemeente Zuidplas. Met het oog op de mogelijke toekomstige regiovorming heeft de Stichting besloten om niet onder de naam ZuidplasFM te starten maar te kiezen voor DichtbijFM voor de radio en Dichtbijhetnieuws als website. Hierna volgt uiteraard ook nog het TV kanaal en de diverse sociale mediakanalen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl