Spellenwinkel & -café The Game-Inn opent binnenkort in Nieuwerkerk

Nieuwerkerk – Vanaf medio november opent een nieuwe spellenspeciaalzaak aan De Dorpsstraat 20 in Nieuwerkerk aan den IJssel: The Game-Inn. Hier vind je een uitgebreide selectie bordspellen, kaartspellen, puzzels en meer voor je eigen spellencollectie. Ook kun je meer dan 100 verschillende spellen spelen in het spellencafé. 

The Game-Inn is een combinatie van een spellenwinkel en spellencafé. Je kunt in de winkel terecht voor klassiekers als Monopoly, Party & Co en Stratego, maar ook veel nieuwe titels zijn beschikbaar in het assortiment. Je kunt allerlei spellen uitproberen in het spellencafé, waar je uit meer dan 100 verschillende spellen kunt kiezen onder het genot van een hapje en drankje. Ben je niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken? Dan kun je binnenkort ook spellen bestellen via de webshop.

Eigenaresse Louise Rompes-Hordijk start met dit concept omdat zij haar passie in bordspellen met zoveel mogelijk mensen wil delen. Louise: “Met The Game-Inn wil ik een plek creëren waar iedereen zich thuis voelt. Met het spellencafé wil ik mijn gasten het plezier van bordspellen laten ervaren. Het is ontzettend leuk om samen spellen te beleven. Mensen willen even offline zijn, achter het beeldscherm weg en echt tijd met elkaar besteden. Er worden zoveel mooie spellen uitgegeven, dat de collectie maandelijks zal blijven groeien. En ben je op zoek naar een spel dat nog niet in de winkel ligt? Dan zal ik mijn best doen om dit spel te bestellen.”

Spellen van Nieuwerkerkse bodem 
In de winkel vind je ook spellen uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Mede Nieuwerkerker Hans van Tol geeft sinds 2004 zijn eigen spellen uit onder zijn uitgeverij The Game Master. Onder andere Block It!, Mainports en De Ontembare Stad zijn titels die door hem zijn uitgegeven. In samenwerking met The Game Master worden binnenkort ook interactieve demo’s georganiseerd. Naast deze demo’s worden in de toekomst ook andere events en demo’s aangekondigd. Louise: “Of je nu regelmatig spellen speelt of nog niet: je bent van harte welkom! Of kom een keer kijken bij een event of demo! Spellen zijn er op ieder niveau en voor elke leeftijd”.

De openingsdatum van The Game-Inn is medio november. De exacte datum wordt op een later moment bekend gemaakt. Daarbij worden de maatregelen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten gehouden. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat het vanaf de opening van de winkel helaas nog niet mogelijk om in het café plaats te nemen i.v.m. de sluiting van de horeca. Houd de website www.game-inn.nl en de socialmedia kanalen van The Game-Inn goed in de gaten voor de laatste updates.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl