‘SP Zuidplas niet bereikbaar’

Zuidplas – Uit nog te publiceren onderzoek van Dichtbij het Nieuws en de Stichting Lokale Verbinding naar de bereikbaarheid van de lokale politiek blijkt  dat de SP Zuidplas niet bereikbaar is voor inwoners van Zuidplas.

Dichtbij het Nieuws en de stichting Lokale Verbinding deden onderzoek naar de bereikbaarheid van de lokale politiek in de gemeente Zuidplas. Hiervoor werd via de partij-websites contact gezocht met de lokale politieke partijen. Zij werden gemaild en waar mogelijk telefonisch benaderd met een lokale vraag. Zuidplas – Uit nog te publiceren onderzoek van Dichtbij het Nieuws en de Stichting Lokale Verbinding naar de bereikbaarheid van de lokale politiek blijkt  dat de SP Zuidplas onbereikbaar is voor inwoners van Zuidplas.

Politiek is mensenwerk, daarom wordt het bieden van telefonisch contact als een minimumeis gezien. De mogelijkheid te mailen is een mooie aanvulling, maar dan moet je natuurlijk wel de mail beantwoorden. De komende dagen wordt iedere dag een preview gegeven van een partij. Het volledige onderzoek wordt eind deze week gepubliceerd op Dichtbij het Nieuws.