Programmacommissie Verbonden partijen online te volgen

Foto Zuidplas.nl

Zuidplas – Gemeente Zuidplas houdt op dinsdag 17 november om 20.00 uur een programmacommissie die online te volgen is via de website van de gemeente.

Deze vergadering is alleen online te volgen. De publieke tribune is niet toegankelijk, ook niet voor de pers. Inwoners die de vergadering niet online kunnen volgen omdat ze geen internet hebben, kunnen contact opnemen met de griffie om samen een oplossing te zoeken.

Iedereen, dus ook inwoners of ondernemers, mogen gebruik maken van het spreekrecht. Het inspreken vindt plaats bij het agendapunt zelf. Men kan niet meerdere sprekers voor zich laten inspreken per onderwerp. Elke inspreker krijgt maximaal vijf minuten het woord. De voorzitter verdeelt de spreektijd evenredig over de sprekers als er meer dan zes sprekers zijn.

De regels omtrent het inspreken wijken iets af van de normale regels. Fysiek inspreken is niet mogelijk. Je kan een filmpje of een schriftelijke reactie insturen of digitaal inspreken.

De vergadering is te online te bekijken via ‘Live vergaderingen volgen‘.

Aanmelden voor het spreekrecht kan uiterlijk tot 12.00 uur op de vergaderdag bij de griffie, bij mevrouw D. Kok (0180) 33 03 12 of via griffie@zuidplas.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl