Nieuwe dansworkshops bij Fabia Dance Center

Nieuwerkerk – Fabia Dance Center in Nieuwerkerk organiseert op de zaterdagochtend van 9:30 uur tot en met 10:00 uur een leuke workshop ‘Ouder-peuter dans!’ Samen met de kids sporten en dansen en werken aan de conditie.

Heerlijk dansen en genieten voor peuters samen met de (groot)ouder. Dus ken jij peuters die gek zijn op beweging en muziek? En ben je op zoek naar een leuke activiteit om dit samen te doen? Meld je dan aan voor deze leuke workshop.

Er is al een Danceworkout op de maandagavonden maar nu is er dus ook op de zaterdagochtend een leuke familie versie!In de maand oktober op de zaterdagochtenden (10, 17 en 31 oktober) van 09.30-10.00 uur.  Contact Fabia voor meer informatie via telefoon 0180 396 681

Modern volwassenen: bij voldoende aanmelding is er in de maand oktober een toffe workshop Modern volwassenen op de donderdagavond van 21.00-21.45 na het ballet volwassenen. De les bestaat uit een aantal korte oefeningen en aansluitend vooral toffe moderne dans choreografie en een afsluiting met een lekkere stretch.

Data donderdagen 8 oktober, 15 oktober en 29 oktober

Voor meer informatie zie Fabia Dance Center

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl