Mommers schoonmaak gaat op in de Romaro groep

Nieuwerkerk – Mommers Schoonmaak in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat op in de Romaro Schoonmaakgroep uit Ridderkerk. Directeur Mark Mommers wordt verantwoordelijk voor marketing, relatiebeheer en commerciële activiteiten binnen de gehele groep.

Het familiebedrijf Mommers Schoonmaak, dat onlangs haar 71e verjaardag vierde, is regionaal actief op het gebied van schoonmaakonderhoud en glas- en gevelreiniging. De dienstverlener gaat verder als onderdeel van de Romaro Schoonmaakgroep, die al 35 jaar actief is in de branche en met deze samenvoeging haar werkgebied in Zuid-Holland en Noord-Brabant wil verdiepen.

Mark Mommers: “Bij Romaro Schoonmaakgroep en eigenaar Rogier Mazurel heb ik een goed gevoel. Ik kan met een gerust hart zeggen dat de mensen bij Romaro op dezelfde manier met klanten en de medewerkers omgaan, als wij bij Mommers Schoonmaak”.

Voor klanten en medewerkers zal er in eerste instantie niet veel veranderen. Mommers Schoonmaak blijft als merk bestaan en alle activiteiten worden voortgezet vanuit de locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Romaro Schoonmaakgroep is een middelgroot en regionaal familiebedrijf met 1000 medewerkers en € 25 miljoen omzet.

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl