Informatiebijeenkomst over het aardgasvrij maken van Zuidplas

Zuidplas – De gemeente Zuidplas nodigt de inwoners van Zuidplas van harte uit om op 2 juli met hun mee te praten over het vervolg van Zuidplas Aardgasvrij. ”Het liefst willen wij u weer ‘gewoon’ ontmoeten. Helaas is dat vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk. Daarom gaan wij nu digitaal met u in gesprek” vertelt de gemeente.

In deze tweede reeks van bijeenkomsten vertellen zij je graag waar de gemeente nu staat, wat het onderzoek naar alternatieve warmtebronnen heeft opgeleverd en hoe zij de inwoners willen betrekken bij de plannen van Zuidplas aardgasvrij. Het Duurzaam Bouwloket vertelt meer over de telefonische consulten en collectieve aankopen. Je kan vragen live stellen aan wethouder Jan Verbeek, programmamanager Fabienne Bosschieter, projectleider Selḉuk Akinci en Roel de Groot van het Duurzaam Bouwloket.

Programma

  • 19.30 – 19.50 uur: Terugblik en toelichting door wethouder Jan Verbeek
  • 19.50 – 20.00 uur: Stand van zaken door programmamanager Fabienne Bosschieter
  • 20.00 – 21.00 uur: Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan wethouder Jan Verbeek, programmamanager Fabienne Bosschieter, projectleider Transitievisie Warmte Selḉuk Akinci en Roel de Groot van het Duurzaam Bouwloket.

Hoe kan je meedoen?
Voorafgaand aan de bijeenkomst, waarvoor je je kan inschrijven, stuurt de gemeente Zuidplas je een link toe naar YouTube Live. Via deze link kan je de bijeenkomst volgen. Tegelijk kunt u via de website van Menti.com vragen stellen aan de sprekers.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl