Gratis online training ‘Mindmapping’

Zuidplas – Op donderdag 4 februari organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas een online training Mindmapping.

De training start om 19:30 uur en wordt verzorgd door Carin van der Hor.
Met mindmapping breng je op een creatieve manier alle aspecten van een onderwerp in kaart. Je maakt eenvoudig onderscheid tussen hoofdzaken en bijzaken. Het resultaat is een geordend en kleurrijk geheel van begrippen, teksten en plaatjes. Mindmapping sluit aan bij de manier waarop onze hersenen werken en werkt daarom zo goed.  Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vrijwilligers in Zuidplas kunnen kosteloos deelnemen. Ben je geen vrijwilliger, maar wil je toch deelnemen? Dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd. 

Gratis online training ‘Social media voor beginners’
Op donderdag 4 februari organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt van Welzijn Zuidplas een online training ‘Social Media voor beginners’
De training start om 19:00 uur en wordt verzorgd door Martijn van der Wind.
Deze training gaat over het gebruik maken en inzetten van social media, zoals facebook, twitter, linked In en instagram. Wat heb je er aan en wat kun je er mee? Hoe schrijf je een goede post?

De training is heel praktisch. Je gaat zelf aan de slag en gebruikt daarbij je eigen social media. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Vrijwilligers in Zuidplas kunnen kosteloos deelnemen. Ben je geen vrijwilliger, maar wil je toch deelnemen? Dan wordt er een kleine bijdrage gevraagd.