De Zonnebloem verwent deelnemers met leuk pakket in de Lock-down

Nieuwerkerk – Samen met de Alexanderhoeve in de Reigerhof heeft de Zonnebloem een fijn pakket samengesteld, dat ze het (s)lockdown pakket hebben genoemd.

Na deze week gehoord te hebben dat er een a.s. zaterdag een avondklok in gaat en het aantal bezoekers dat je mag ontvangen terug gaat naar één, wil de Zonnebloem hun deelnemers een hart onder de riem steken. Want juist deze deelnemers, die allen mensen met een lichamelijke beperking zijn, hebben al vaak maar een klein sociaal netwerk. Nu ze ook minder bezoek kunnen ontvangen en zelf ook al maanden nergens heen kunnen gaan, is dat voor hen extra zwaar.

Ondanks dat er allerlei beperkingen zijn, is er wel iets mogelijk. Bijvoorbeeld door de deelnemers te verwennen met een leuk pakket dat de kaas & wijn specialist van de Reigerhof in Nieuwerkerk voor de Zonnebloem actie speciaal heeft samengesteld.

Vanaf woensdag 27 januari kunnen de vrijwilligers van de Zonnebloem voor hun gast het pakket ophalen bij de winkel in de Reigerhof. Het is de bedoeling dat iedere gast van de Zonnebloem een pakket voor het eind van de maand (indien mogelijk) heeft gekregen.