CuliNESSE bij je thuis

Foto CuliNesse.nl

De organisatie van festival CuliNESSE  aan de Zevenhuizerplas pakt het festival wegens corona dit jaar anders aan. Vanwege de Overheid en RIVM maatregelen komt ze naar je toe met de CuliNESSE-Box, onder het motto #tochnogculinesse.

Het evenement zou op 27, 28 en 29 augustus plaatsvinden aan de Zevenhuizerplas en was voor 80% uitverkocht. Helaas kan het, door de maatregelen rondom het Corona virus, niet doorgaan. Inmiddels is het festival verplaatst naar een nieuwe datum: 26, 27 en 28 augustus 2021. Om het oorspronkelijke weekend van CuliNESSE dit jaar  toch een smaakvolle wending te geven, is de organisatie aan de slag gegaan met een lekker en leuk alternatief.

Met de CuliNESSE-Box kunnen fans een vleugje CuliNESSE in huis halen. Met deze boxen kun je samen met je familie, vrienden, buren of kennissen – uiteraard op gepaste afstand – het glas heffen op een mooie zomer. “Zoals we normaal gesproken op het strand aan de Zevenhuizerplas hadden gedaan met z’n allen.” – aldus de organisatie. In datzelfde weekend zal er – ter ere van de oorspronkelijke jubileumeditie die zou plaatsvinden – een compilatie van de leukste concertmomenten van de afgelopen negen jaar worden gelanceerd. “Zo is CuliNESSE toch een beetje levendig eind augustus, maar dan in je eigen woonkamer.”

Er zijn drie boxen beschikbaar. De Date-Box (2 personen), de Borrel-Box (4 personen) en de luxe Diner-Box (4 personen). Bij de laatste box – de Diner-Box – ga je letterlijk uit eten in eigen huis met een driegangen dinerervaring en instructies van Sieberen Meerema (Kookstudio Meerema). Wordt één avond zelf een CuliNESSE-chef en duik de keuken in om de avond een culinaire twist te geven.

De verkoop van de boxen loopt nog tot en met 16 augustus. Het op=op principe wordt gehanteerd. Meer informatie is te vinden op www.culinesse.nl/tochnogculinesse

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl