ChristenUnie/SGP deelt oliebollen uit aan hulpdiensten

Zuidplas – Om politiemensen die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, deelt lijstrekker van ChristenUnie/SGP op 31 december oliebollen uit aan agenten van politiebureau Waddinxveen-Zuidplas.

Jan Willem Schuurman: “Veiligheid is een belangrijk thema. Dankzij de inzet van onze politiemensen en uiteraard ook de andere hulpdiensten zijn wij in Zuidplas verzekerd van snelle hulp bij calamiteiten. Het hele jaar door maar zeker ook met oud & nieuw verdienen zij onze waardering en steun.”

De agenten kregen als blijk van waardering voor hun werk voor de samenleving de oliebollen van Jan Willem Schuurman (Lijsttrekker ChristenUnie/SGP). Samen met raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie bracht hij een bezoek aan het politiebureau in Waddinxveen. Dit bureau is de uitvalsbasis van het politieteam in Zuidplas.

Jan Willem Schuurman: “Wij kunnen rustig de jaarwisseling vieren, maar dit vergt wel de nodige inzet van de hulpdiensten en hulpverleners in Zuidplas. Dag en nacht staan zij voor onze inwoners klaar. Het werk van deze mensen kan zwaar zijn, zeker ook gezien de onrust die er in het land is gezien de Coronamaatregelen. Als ChristenUnie/SGP staan wij vierkant achter onze politie- en brandweermensen en dit is een mooie manier om dat te onderstrepen.