Bijna vierhonderd gluurpieten zijn verkocht

Zuidplas – De afgelopen weken was het een drukte van jewelste bij M-schmink om aan alle vraag naar gluurpieten te voldoen. Wat in eerste instantie begon met een paar bestellingen werden er meer en meer, mede door de aandacht van de lokale media. Toen ook het RTL nieuws een bericht op hun website over de gluurpieten had geplaatst kwamen er overdag en zelfs midden in de nacht bestellingen vanuit het hele land binnen.

Nu de actie afgelopen is, kon ook het aantal verkochte gluurpieten uitgerekend worden.
In totaal zijn er 397 gluurpieten verkocht en vandaag heeft de penningmeester van stichting Cupcakes voor Kids de donatie officieel in ontvangst genomen.

De stichting Cupcakes voor Kids is heel blij met de donatie en ook trots op het grote aantal verkochte en handgemaakte gluurpieten door M- schmink.

Door het plotselinge succes van de actie en het niet door kunnen gaan van ons sinterklaasfeest, waar M-schmink normaal gesproken de aanwezige kinderen zou schminken, hebben we een deel van de donatie gebruikt om sinterklaas glittertattoos en schmink setjes te bestellen bij M-schmink en hebben we deze vorige week tijdens onze bezorgronde uitgedeeld aan de kinderen met een instructie voor de ouders hoe ze dit zelf bij hun kinderen kunnen doen.