Apotheek Reigerhof sluit tijdelijk de deuren door Coronavirus

Foto apotheekreigerhof.nl

Zuidplas – Vanaf 23 september en in ieder geval tot en met 2 oktober zal medicatie enkel via de medicatiekluis of het dienstloket (toegankelijk via de hoofdingang) worden verstrekt. De deuren zelf zullen gesloten zijn.

Het team van apotheek Reigerhof is getroffen door het Coronavirus en neemt geen enkel risico, niet voor klanten en ook niet voor het personeel.

Hierdoor zijn de mogelijkheden beperkt en kan er enkel spoedmedicatie (bijvoorbeeld antibioticakuren, medicatie die u nu nodig heeft) geleverd worden.

De apotheek vraagt u om bestellingen van herhaalmedicatie zo veel mogelijk uit te stellen of via de waarnemende apotheek, apotheek Dorrestein (per email: info@apotheekdorrestein.nl) te laten lopen. Herhalingen worden wel door de Reigerhof aangenomen en verwerkt, maar met een langere levertijd. Dit kan online of per e-mail (apotheekreigerhof@ezorg.nl) worden aangevraagd.

Telefonisch is de apotheek slechts beperkt bereikbaar. Voor vragen kunt u hun per email bereiken. Houd rekening met langere wachttijden buiten de apotheek.

In verband met de minimale bezetting is de apotheek Reigerhof tussen 12 en 14 uur gesloten.

De apotheek hoopt zo spoedig mogelijk weer normaal te kunnen functioneren. Voor informatie zie website

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl