Alle 4 locaties van SAZ Repair Café Zuidplas weer open

Zuidplas – Door de versoepelingen van de corona-maatregelen is het SAZ Repair Café Zuidplas weer open in alle 4 dorpen van Zuidplas. U bent dus weer welkom Swanla, dorpshuis OpMoer, wijkservicecentrum de Kroon en de recreatiezaal van Dianthus in Nieuwerkerk. Zoals altijd kunt u terecht met een defecte keukenmachine, elektrisch gereedschap, lamp, klok, printer etc. Grote kans dat u met een gerepareerd apparaat weer naar huis gaat. Bovendien is sowieso gezellig.

In elk van de kernen is het SAZ Repair café twee ochtenden (9:30-12:00) van de maand geopend:

de Kroon, Moordrecht: 2e en 4e maandag van de maand.

Swanla, Zevenhuizen: 1e en 3e woensdag van de maand.

Dorpshuis OpMoer, Moerkapelle: 2e en 4e donderdag van de maand.

Dianthus aan de Mezendaal, Nieuwerkerk: 1e en 3e vrijdag van de maand.

U bent welkom met alles wat het niet meer doet of stuk is en u zelf in een tas kunt meebrengen. Al verschillende bezoekers wisten ons afgelopen weken te vinden en hebben onder andere weer een niet storende printer, werkende stofzuigers, een kantknipper in de goeie stand, koffiemachines die geurende koffie zetten en een scherp keukenmes. Zoals vanouds bent u welkom om uw rollator te laten nakijken en afstellen. Bij de reparaties kijkt of helpt u zelfs de reparateur mee. Ondertussen is er ruimte voor een gezellig gesprek met andere bezoekers en onze vrijwilligers.

Het Repair Café is toegankelijk voor jong en oud. Een afspraak maken is niet nodig. Reparaties zijn in principe gratis; een bijdrage in de fooienpot wordt op prijs gesteld.