Gouda Cheese Experience opzoek naar leuke gezellige gastvrije mensen

Gouda – Zeg je ‘Gouda’, dan zeg je zonder twijfel ‘Kaas!’. De Gouda kaas is een exportproduct van formaat en wordt gegeten op Franse stokbroden, in blokjesvorm bij de Spaanse tapas, geraspt op de Mexicaanse nacho’s en verwarmd op de Amerikaanse grilled cheese sandwich. Een product dus om ongelooflijk trots op te zijn, maar ook een product om over te leren. Dat vind ook kaaswalhalla de Gouda Cheese Experience en die zoeken nu juist mensen die er het zelfde over denken.

Zij zoeken leuke gezellige en gastvrije mensen om bezoekers te verwelkomen in de Cheese Experience aan de Agnietenstraat. Hier leren bezoekers op een interactieve manier ,alles over de wereld van Gouda Kaas. Van de geschiedenis tot de productie en de handel, alles komt op een speelse en spannende manier aan bod. De Gouda Cheese Experience is 7 dagen per week te bezoeken.

Weet jij alles van kaas of wil je er alles van leren? Help je graag mee in de bediening of in het winkeltje? Stuur dan je motivatie en CV naar info@goudacheese-experience.com

copyright Lima Fotografie