Korfbalvereniging de IJsselvogels krijgt een nieuw terras

Impressie: Korfbalvereniging de IJsselvogels

Moordrecht – De korfbalvereniging uit Moordrecht krijgt een mooi nieuw terras langs de kantine met een betonnen tennistafel, een speelhuis, een multifunctioneel kunstgrasveldje en een overdekking met doeken.De kosten voor het nieuwe terras zijn bijna bij elkaar gespaard. Maar het is nog niet voldoende, de vereniging komt nog voor 40 vierkante meter tekort! Sponsoren en leden hebben al meegebouwd.

Nu rest nog een eindsprint voor deze laatste 40 vierkante meter, om dat voor elkaar te krijgen zijn is er een suggestie gedaan aan de leden: ‘Koop een vierkante meter’. Leden hoeven uiteraard niet alleen een vierkante meter te kopen, maar dat ook samen doen met het team, familie, vrienden of collega’s. Stuur een tikkie naar de teamgenoten en koop een m2! Uiteindelijk gaan alle leden van dit nieuwe terras gebruik maken en genieten in de zon!

Het bestuur heeft intussen akkoord gegeven om te mogen bouwen en de start staat gepland op 1 maart, dus wat zou het gaaf zijn als alle vierkante meters verkocht zijn voordat de bouw gaat beginnen op 1 maart. Dit houd in dat we dan misschien (als de situatie het toe laat) vanaf het veld seizoen gebruik kunnen gaan maken van het nieuwe terras.

Bedrijven mogen ook sponsoren, voor meer info zie Korfbalvereniging de IJsselvogels