Digitale overhandiging CD Flying Eagle Concert

Zuidplas – Eelco Slingerland zal maandag 7 december om 16.00 uur de CD Flying Eagle Concert digitaal overhandigen aan burgemeester Han Weber. Ook wethouder Jan Verbeek en musicus/pianist André van Vliet zijn hierbij aanwezig. Deze CD is in het kader van 10 jaar Zuidplas opgenomen in de dorpskerk van Moordrecht.  

Dit jaar bestaat de gemeente Zuidplas 10 jaar. Om dat te vieren heeft de gemeente aan inwoners, maatschappelijke organisaties en verenigingen gevraagd om leuke initiatieven en activiteiten in te dienen. Het afgelopen jaar konden enkele activiteiten daarvan doorgang vinden, waaronder de tentoonstelling 10 jaar Zuidplas in de bibliotheek de Groene Venen, de winterwandeling door de dorpen, de kunsttentoonstelling Landart op Leefgoed de Olifant en de fototentoonstelling Zuidplas Bindt – Zuidplas Verbindt in winkelcentrum de Reigerhof.

Helaas kon door corona het geplande winterconcert van Flying Eagle in de dorpskerk in Moordrecht geen doorgang vinden. Als alternatief is een fantastisch concert op CD opgenomen, met onder meer Vier seizoenen in Zuidplas. Op een later moment zal het concert ook beschikbaar zijn via Itunes en andere (online) muziekplatforms.