BRAinS najaar 2020 gestart

Moordrecht – Op 7 oktober is het BRAinS seizoen najaar 2020 officieel geopend bij de activiteit Voetbal in Moordrecht. Kindergemeenteraadslid Cristiano van Gurp reikte samen met Brian van Welzijn Zuidplas de prijs uit aan de gelukkige winnaar van het Gouden Letterwoordspel – Ruben Kalkman.

BRAinS staat voor Brede Activiteiten in Scholen en bestaat uit een ruim activiteitenaanbod voor alle leerlingen van de gemeente Zuidplas op het gebied van kunst, cultuur, sport en welzijn. Voor BRAinS werkt Welzijn Zuidplas samen met de gemeente Zuidplas, het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs (VO), sportverenigingen, culturele instellingen en particulier initiatief. Het aanbod voor leerlingen van VO valt onder de naam BRAinSXL.

Jaarlijks worden er gemiddeld 180 activiteiten aangeboden, waar gemiddeld zo’n 3.500 aanmeldingen op binnen komen.

Elk half jaar komt er een nieuwe brochure uit, na de zomervakantie én na de kerstvakantie. In het online activiteiten overzicht van Welzijn Zuidplas (Wil je iets doen?) zijn alle activiteiten van BRAinS van dit seizoen te vinden.

Wil je meer informatie over het aanmelden voor BRAinS activiteiten en hoe het verder in zijn werk gaat? Klik dan hier!

Brains voor het voortgezet onderwijs – Wil je meer informatie over het aanmelden voor BRAinSXL activiteiten en hoe het verder in zijn werk gaat? Klik dan hier

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl