Op Moer: Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Foto Dorpshuisopmoer.nl

Moerkapelle – Dorpshuis Op Moer heeft de afgelopen Coronatijd benut om de nodige werkzaamheden te laten uitvoeren aan de sporthal. De kleedkamers en douches zijn opgefrist, de zwevende houten vloer die in de hal ligt is opgeknapt en van nieuwe belijningen voorzien. En aan de wanden zijn geluidspanelen aangebracht, waardoor het echo effect voor de helft is teruggebracht.

Vanaf 1 juli is de sporthal weer open voor een ieder die wil komen sporten, waarbij wel de RIVM regels uiteraard moeten worden aangehouden.

De sporthal dateert van 2009 en met een oppervlakte van circa 1540 vierkante meter en een door de NOC/NSF goedgekeurde vloer is de hal geschikt voor veel sporten en activiteiten. De ruimte is in drie sectoren te verdelen zodat meerdere (sport)activiteiten tegelijk kunnen plaatsvinden.

De volgende sporten vinden o.a. plaats in de sporthal van Dorpshuis Op Moer in Moerkapelle: Kunstrolschaatsen, zaalvoetbal, volleybal, kickboksen, peuter-, kleuter-, meisjes-, dames- en schoolgym, judo, tafeltennissen, rolhockey, badminton en sportfit 50+

Door Louis Bekker

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@dichtbijhetnieuws.nl