Politie doet onderzoek naar dodelijke aanrijding N207

Gouderak – De politie is een onderzoek gestart na een zeer ernstige aanrijding op zaterdagavond 3 oktober op de N207 bij het Verbindingsasje in Gouderak. Bij deze aanrijding kwam een 38- jarige mevrouw uit Gouda om het leven.

Zaterdagavond rond 22.45 uur kwam de melding binnen dat er op de N207 drie voertuigen frontaal op elkaar waren gereden. Het betrof twee personenauto’s en een witkleurige bestelbus. De 38- jarige bestuurster van de personenauto werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, daar is zij vanmorgen aan haar verwondingen overleden. De 28- jarige bestuurder van de bestelbus uit Krimpenerwaard werd aangehouden. Deze man werd ook vervoerd naar het ziekenhuis. De verdachte zou voor het ongeval al zijn opgevallen door zijn opvallend rijgedrag.

Onderzoek

Na het ongeval verrichte de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoek ter plaatste. Het Opsporingsteam Verkeer (OTV) is een onderzoek opgestart en zal onderzoek doen naar de toedracht. Diverse getuigen van de aanrijding zijn opgevangen door de politie en kregen slachtofferhulp aangeboden.

Getuigen gezocht

Bent u getuige geweest van het ongeval, of kort voor het ongeval? Of heeft u (dashcam) opnames van de aanrijding? Wij komen graag met u in contact. Dit kan via 0900-8844 of via het tipformulier.

Heeft u lokaal nieuws uit Zuidplas of omgeving?
Mail het ons via redactie@dichtbijhetnieuws.nl Â