Fauve Kok doet uiterste poging in Gouda winnaar Oudejaarstrekking 2019 te vinden

Gouda – Een opvallend bestickerde MINI met dak-megafoon reed vandaag door de wijken van Gouda. De zwarte MINI werd bestuurd door Fauve Kok, mede-eigenaresse van Primera Gouda op de Markt. Vanuit de gloednieuwe auto riep zij stadsgenoten op nog één keer extra goed in hun keukenlaatjes of in hun portemonnee te kijken. Want hierin zit wellicht nog een winnend Staatslot 2019.

Nog een paar weken om de prijs op te halen
In de winkel is vorig jaar een winnend Staatslot verkocht dat recht geeft op een MINI. Maar tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. De eigenaar van het winnende Staatslot heeft tot 31 december 2020, 23.59 uur, de tijd om zijn of haar prijs te verzilveren.

‘Meld je alsjeblieft!’

Tijdens de Oudejaarstrekking in 2019 gaf de Staatsloterij niet alleen talloze geldprijzen, maar ook 250 MINI’s weg. Helaas hebben een aantal prijswinnaars zich niet gemeld. Zo ook in Gouda. Daarom deed de verkoper van het winnende Staatslot vandaag een ultieme poging om alsnog de winnaar van de auto te achterhalen. Kok doorkruiste Gouda met haar bestickerde MINI, voorzien van het winnende lotnummer BD 42906, om inwoners van de gemeente te attenderen op de prijs: “Meld je alsjeblieft! Deze MINI wacht op zijn eigenaar.”

Uiterste poging
De autorit door Gouda startte en eindigde bij de winkel van Kok op de Markt. “Ik hoop echt dat we iemand kunnen gaan vertellen dat hij of zij in de prijzen is gevallen! Diegene moet de prijs wel voor de start van het nieuwe jaar ophalen, want anders vervalt deze jammer genoeg,” vertelt Fauve. “We hebben de kans vergroot dat we de prijswinnaar vinden door in de MINI rond te rijden dwars door de wijken in onze stad. Ik ga er vanuit dat niemand dit heeft gemist, door de megafoon. Nu is het geduldig afwachten!”

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht